Op zoek naar een passende route voor jouw reis naar Midden- en Zuid-Amerika?


Op basis van mijn jarenlange expertise in de regio, help ik je een unieke route samen te stellen die past bij jouw manier van reizen, interesses en individuele wensen. Samen werken we aan een perfecte route zodat jij het maximale uit je reis kunt halen.Wat maakt een Passport the World route anders?


Uiteraard zijn er talloze mooie routes online te vinden. Deze zijn echter vaak standaard, zodat ze bruikbaar zijn voor iedereen die interesse heeft in het land of gebied. Ik help jou een route samen te stellen die helemaal past bij jouw manier van reizen en persoonlijke interesses. Denk hierbij aan reisduur, budget, type vervoer en hotel, specifieke regio’s, activiteiten en bezienswaardigheden op het gebied van cultuur, natuur, wandelen, kunst en culinair.Waarom kan ik je helpen?


Al jarenlang reis ik als gids voor reisorganisaties, televisieproducent en journalist door landen in Midden- en Zuid-Amerika. De meeste landen bezocht ik meer dan 25 keer. En nog steeds ben ik meerdere malen per jaar in de regio te vinden. Om toeristen rond te leiden, onderzoek te doen voor televisieprogramma’s of te schrijven voor mijn blog Passport the World. Talloze mensen hielp ik al met het plannen van een reis. Ben jij de volgende?


Kies de reisroute die het beste bij je past!
Werkwijze


Na bevestiging ontvang je een aanvraagformulier met een aantal vragen die ons een eerste idee van je reisplannen geven. Vervolgens plannen we een digitaal gesprek waarbij we samen jouw interesses en wensen bespreken. Naar aanleiding hiervan gaan we aan de slag en ontvang je een reisplan en route met suggesties voor bestemmingen, tours, hotels en restaurants.
Wat is inclusief?

  • Een video- of telefoongesprek van 30 minuten.
  • Een op maat gemaakte route.
  • Een reisplan als pdf-guide met reisinformatie en links.
  • 1x correctieronde op basis van originele conceptroute.Wat kun je verwachten van mijn reisplan? 

  • Reisroute op maat – op basis van jouw wensen.
  • Informatie over een bestemming.
  • Suggesties voor hotels.
  • Tips voor tours en activiteiten.
  • Tips voor restaurants.
  • Praktische informatie.Veel Gestelde VragenWaarom deze service?

Iedereen heeft een andere manier van reizen. Maar kennis en ervaring is iets wat we allemaal zoeken. Wil je geheel onafhankelijk advies, en gebruik maken van mijn kennis en jarenlange expertise in de regio? Dan is deze "reisroute op maat package" zeker iets voor jou.


Wat als ik iets wil aanpassen in mijn route op maat?

Er is 1 correctieronde inclusief. Zodra het reisplan is gepresenteerd, kun je dan ook eenmalig om aanpassingen vragen. Verandert je bestemming of reisduur? Deze vallen niet binnen de correctieronde, omdat er dan een nieuw reisplan moet komen.


Hoe plan ik een afspraak?

Na boeking ontvang je verdere instructies voor het maken van een persoonlijke online afspraak.


Boek je ook mijn reis als ik een reisroute op maat bestel?

Nee, bij de "reisroute op maat package" boeken wij niets. In het reisplan geven wij veel inspiratie, praktische tips en plaatsen wij links naar mogelijke accommodaties en tours, zodat je deze eventueel zelf kunt boeken. Wil je gebruik maken van onze reisagent services? Kijk dan eens naar onze unieke rondreizen of reizen op maat.


Kan ik meerdere routes kopen?

Natuurlijk. Als je op zoek bent naar meerdere routes, kun je de "reisroute op maat package" gewoon nog een keer bestellen.